Velkommen til Namsen – Elvenes Dronning

Jørem Laksvald

Namsen har lange tradisjoner for sportsfiske. Det startet med at de engelske lordene kom hit for å prøve fiskelykken og nyte stillheten på elva. Den største laksen som noensinne er fisket opp fra Namsen, ble imidlertid tatt av lokale fiskere. Laksen som ble tatt her på Jørem i 1924, veide hele 31,5 kilo. Roeren og fiskeren som fikk denne fantastiske opplevelsen, er begge forfedre til dagens eiere.
Også i dag har man mulighet til å få virkelig stor laks på kroken – men rekorden i fra 1924 er det ennå ingen som har slått.Fiske i fra båt, såkalt harlingfiske, er svært vanlig i Namsen. Det er fordi elva mange plasser er stor og bred. På Jørem er det imidlertid også gode muligheter for å fiske fra land, og de to øverste kilometerne av valdet er blant de beste strekningene for fluefiske i Namsen.
Jørem disponerer to vald, som tilsammen strekker seg over 4 kilometer, med mange gode standplasser for laksen. Vi har flere båter for harlingfiske, og vi leier også ut fiskeutstyr til dem som er ferske i faget.
Drømmer du om stor laks tatt i Namsen, har du alle muligheter på Jørem!

Fangsrapport finner du under nedtrekksmenyen på denne siden (under LAKSEFISKE) og her er link til fiskeregler for Namsenvassdraget.