Overnatting

IMG_5045

Sov i ro

Uansett om formålet er laksefiske, jakt, gårdsferie, forretninger eller sosiale lag – her er det lett å falle til ro. Hos oss kan du enten ordne alt selv, eller få maten servert.

Gammelstu er et snart 100 år gammelt, restaurert hus, med et helt nytt tilbygg. Huset ble satt opp på gården for å gi losji til jernbanearbeidere som bygget Namsosbanen. Her er det 12 sengeplasser fordelt på 6 soverom og et stort loftsrom, to store stuer, godt utstyrt gjestekjøkken, tre moderne moderne bad, separat toalett og handicaptoalett og masse historie på og i veggene. Huset leies fortrinnsvis ut med halv- eller helpensjon.

Nystu er et delvis oppusset 80-talls hus med 5 soverom, 2 bad m/toalett, vaske/tørkerom, stor stue og godt utstyrt kjøkken.

Beliggenhet

Gjestehusene ligger i samme tun som bryggeri og bakeri, og bakerhuset ligger bare et steinkast unna. Det er kun 800 meter på gårdsveg til Namsens bredd. Fra gårdstunet er det også gangavstand til merkede stier i skogen og opp på fjellet. og vinterstid er det mulig å spenne på seg skiene rett utenfor døra, og gå innover skog og fjell.

IMG_5142
IMG_5875

Det gode liv på landet

Om sommeren kan du nyte vedfyrt badstu, eller slappe av i den store gapahuken nede ved elvebredden. Vi låner også ut sykler til dem som vil ta seg en trimtur eller bare oppleve naturen fra sykkelsetet. Vinterstid er vegen kort til urørt snø, eller preparerte løyper både bortover og nedover, og da er badstua flyttet opp i tunet, slik at du kan få varmen etter en lang dag i fjellet.
I nærområdet finnes flere små og særpregede virksomheter, og vi hjelper gjerne med å legge opp ruta for en liten oppdagelsesreise langs Namsen.

Les mer om hva vi tilbyr

Fiskeopplevelser

Jørem laksvald strekker seg over 4 kilometer, og har spennende strekninger som egner seg for både landfiske og fiske fra båt, såkalt harlingfiske. Fiskesesongen er fra 1. juni til 31. august. Den største laksen som noen gang er fisket i Namsen, ble tatt på Jørem i 1924.

Matopplevelser

Opplev hjemmelaget og ærlig mat basert på lokale råvarer. Vi serverer måltider og festmat i Gammelstu, og serverer steinovnsbakt pizza rett fra vedfyrt ovn i bakerhuset på gården. I gårdsbakeriet bakes det brød og søtbakst på økologisk mel av eget urkon, og drikke til maten henter vi blant annet fra gårdens håndverksbryggeri.

Gården

Jørem er godt utgangspunkt for spektakulære fiskeopplevelser og uforglemmelige matopplevelser. Gangavstand til lakseelv, skog og fjell, og i nærområdet finnes et allsidig utvalg av aktiviteter for den som ikke bare er ute etter å fiske laks. På gården dyrkes det økologisk urkorn, og i det ombygde fjøset finnes et håndverksbryggeri og et lite bakeri med gårdsutsalg.

Lurer du på noe?