Servering

Middag i Gammelstu

Selskap og møter

I Gammelstu serverer vi lunsj og middag basert på lokale råvarer og i stemningsfulle omgivelser. Vi serverer kun på bestilling. Ønsker du eller bedriften din en annerledes ramme rundt en samling eller et møte? Vi syr gjerne sammen et opplegg etter deres ønsker, med for eksempel foredrag og omvisning, pizza i bakerhuset, ølsmaking, bakekurs, laksefiske, jakt eller andre utendørsaktiviteter. Vi samarbeider også med andre aktører langs Namsen. Vi har det som skal til for å gjennomføre forretningsmøter og selskaper her hos oss, og kan dekke til inntil 18 personer.

Pizza i bakerhuset

Det gamle bakerhuset på gården rommet opprinnelig både smie og bakerovn. Huset var svært forfallent, så for noen år siden bestemte vi oss for å gjenreise det og få murt opp en solid, vedfyrt steinovn. Smia er i dag erstattet med et langbord og vi serverer pizza rett fra steinovnen. Pizzaen er selvfølgelig bakt på steinmalt mel fra eget urkorn, og skinka kommer fra elvegrisen som har fått oppholde seg utendørs på Jørem gjennom hele sommeren. Til pizzaen anbefaler vi selvsagt øl i fra gårdens eget bryggeri. Av og til steker vi også brød i steinovnen. Servering i bakerhuset må bestilles på forhånd, og vi kan ta i mot grupper på inntil 14 personer.

Pizzaservering
Tapping av håndtverksøl

Bakeri og bryggeri

I gårdens lille bakeri, baker Jenny på mel av eget urkorn. Alt bakes med surdeig eller lite gjær, og lang hevetid. Annenhver fredag er det åpent bakeriutsalg, og for øvrig bakes det til servering i Gammelstu eller bakerhuset på gården. Jenny holder også bakekurs.
Innenfor bakeriet holder Namdalsbryggeriet til. Bryggeriet startet opp som et lite foretak i kjelleren på det lokale samfunnshuset i bygda, men flyttet etter hvert inn i et ombygd fjøs på gården. Her brygger Sven Åge øl, og prøver seg fram med malting av eget urkorn. Ølet selges og serveres på gården, men kan også finnes i utvalgte butikker og serveringssteder andre steder i Namdalen.

Lurer du på noe?