Bakekurs 5.-6. mars

Lær å bake med gamle kornsorter

Kurset vil gi en praktisk innføring i baking med lokalt mel av gamle kornsorter, samt teori om kornets egenskaper. Hovedfokus blir på baking av brød, med både surdeig og gjær, men vi skal også prøve oss på litt søtbakst.

Kurset holdes i det nye kjøkkenet i Gammelstu på Jørem. Vi starter på lørdag med en enkel lunsj. Deretter setter vi deiger og går igjennom en del teori. Vi avslutter kursdagen med å bake og spise pizza. Dersom det ikke er alt for kaldt ute, baker og steker vi pizzaen i den vedfyrte steinovnen i bakerhuset.  
På søndag, baker vi ut, hever og steker brød og boller. Vi avslutter med å smake på baksten.

Oppstart lørdag kl. 12:00. Søndag kl. 09.00 til ca. kl. 14.

Deltakeravgift: kr. 1 800  
Beløpet dekker kurs og oppskrifter, kaffe/te, lunsj, pizza, og noe bakst med hjem.
Drikke til pizza er ikke inkludert. 

Overnatting m/enkel frokost: 500 kr/natt 

Påmelding til: [email protected] innen 27.02.2022. Begrenset antall plasser.

For mer informasjon, kontakt Jenny på telefon 907 97 677