Bakeriutsalg
I det som tidligere var melkerommet i et gammelt fjøs, holder Jenny på Jørem til med bakeri og utsalg. Det bakes kun på steinmalt, økologisk mel av gamle kornsorter, fortrinnsvis fra korn som vi selv dyrker på gården. Utslaget holder vanligvis åpent annenhver fredag, og her kan du få kjøpt nybakt brød og søtbakst, mel, øl fra bryggeriet, produkter av elvegris og en den del andre lokale og økologiske produkter. Åpningstidene annonseres under Aktuelt, samt på Facebook og Instagram.
Urkorn
Urkorn er gamle kornsorter som ikke er blitt foredlet, og som derfor har beholdt sine opprinnelige egenskaper. Urkorn har et stort genetisk mangfold, og kornets karakter vil variere med voksestedets geografi, jordsmonn og klima. Mel av urkorn har høyt næringsinnhold og mye smak og aroma. Det har bløtere gluten og mindre innhold av stivelse enn i moderne kornsorter, og kan derfor være lettere å fordøye. På Jørem dyrker vi emmer, spelt, svedjerug og domen bygg. Kornet blir malt skånsomt på en steinkvern, slik at mest mulig av vitaminer og mineraler forblir i melet.