Jenny og Sven Åge Domås er vertskapet på Jørem. Sven Åge er vokst opp med gården og laksefisket, mens Jenny har sine røtter fra kysten av Telemark.
Etter å ha drevet med melkeproduksjon i mange år, driver paret nå bl.a. med økologisk produksjon av gamle kornsorter som spelt, svedjerug, emmer og domen. Kufjøset er bygd om til bryggeri, gårdsbakeri og gårdsutsalg. I gårdsutsalget selges bl.a. øl fra bryggeriet, produkter fra egen frilandsgris, mel fra egen åker og bakst fra eget mel. På gården finnes også et bakerhus med vedfyrt steinovn. Her serveres nystekt pizza og øl fra gårdens bryggeri. Kornet som dyrkes på gården blir enten malt til mel på steinkvern, eller maltet og brukt i ølbryggingen.

Dersom du er interessert i å høre mer om våre tilbud, eller å få et uforpliktende tilbud, så nøl ikke med å kontakt!

Jenny og Sven Åge Domås

Jøresvegen 25, 7870 Grong, Norway

Jenny: +47 907 97 677
Sven Åge: +47 900 70 519

post@jorem.no
http://www.facebook.com/joremopplevelser