Høstens delikatesser

8. oktober er Olav Svarliaunet og Ann-Sofie Sandström Winther tilbake på Jørem for å servere smaksopplevelser utenom det vanlige. Denne gangen er temaet Høst. Olav jobber til daglig som kokk på Britannia Hotel, og vil tilberede en smakfull 5-retters meny + fingermat, basert på råvarer fra Namdalske hager, skoger og fjell. Ann-Sofie, som er utdannet vinkelner og til daglig jobber på Vinmonopolet i Grong og Namsos, har valgt ut drikke som hun vil presentere og servere til de forskjellige rettene.
Arrangementet foregår i Gammelstu på Jørem. Det er begrenset antall plasser, så ikke nøl med å melde dere på!
Vi tilbyr også overnatting med frokost.
 
Priser:
5-retter + fingermat, inkludert vinpakke: 2100 kr/person
Overnatting inkludert lokalmat-frokost: 750 kr/person
Påmelding til [email protected] eller mobil 907 97 677