Jenny på Jørem

Åpningstider i juli

I juli vil bakeri- og gårdsutsalget være åpnet følgende dager kl. 12.00-17.00:
Fredag 3. juli
Fredag 10. juli
Fredag 17. juli
Fredag 24. juli holder vi stengt pga. ferie og i uke 31 vil vi delta på deler av den rullende matfestivalen i Namdalen. Mer informasjon om hvor og når vi dukker opp, kommer etter hvert. Følg for øvrig med på facebook-siden vår for mer informasjon om hva som skjer.

Ønsker du å handle varer (bortsett fra bakevarer) utenom åpningstid, kan du ta kontakt på mobil 90797677.

I utsalget selges ferske brød, loff og søtbakst, bakt på økologisk mel av eget urkorn. Det selges også mel og produkter av egen elvegris, samt øl i fra Namdalsbryggeriet (som holder til i naborommet). I tillegg finnes en del andre lokale og økologiske produkter i utsalget.